Коледа - по-специална и по-добра за "Скритите таланти на България"

Два глобални бранда обединиха сили в подкрепа на кампанията
Спонсорирано съдържание | Обновена: 18 дек 2019 10:27 | 18 дек 2019 09:58, Анисия Иванова
Коледа - по-специална и по-добра за "Скритите таланти на България"
Снимка: Организаторите

Казват, че по Коледа стават чудеса, но едва, когато сме заедно – магията се случва наистина. Тази Коледа foodpanda и Coca-Cola обединяват сили в подкрепа на "Скритите таланти на България“.

Това е целогодишна менторска програма на НПО "Операция Плюшено мече“, която помага на талантливи младежи, лишени от родителска грижа или от социално слаби семейства, да получат шанс за професионална реализация и по-добър живот.

Двата международни бранда инициираха добавянето на Коледни менюта, отделени в категория #СбъдниКоледа, на платформата за доставка на храна foodpanda. Механизмът е лесен и сбъдва мечти. Всеки потребител може да стане част и да се включи в кампанията като поръча специално меню. За всяко поръчано такова, двете компании ще дарят 1 лев на "Скритите таланти на България“. Средствата ще бъдат преведени към сдружение "Операция Плюшено Мече" до края на месец януари, 2020 г.

Набраната сума от кампанията #СбъдниКоледа ще подпомогне стипендии за подготовка и обучение на младежи, които имат нужда от подкрепа, за да развият своя талант, да продължат образованието си и да получат шанс за по-добро бъдеще. Както и ще допринесе за развитието на личния им потенциал и професионален път. Техните мечти са големи, но изпълними и с малка подкрепа те могат да развият своя голям талант в сферата на изкуството, спорта и иновациите.

От позицията на утвърдени компании, споделяйки общи ценности, вярваме, че обединените усилия ще направят Коледа по-специална и по-добра за "Скритите таланти на България".

#СбъдниКоледа заедно с нас! Защото заедно постигаме повече.

Специалното видео за кампанията, заснето в и с подкрепата на „Биологически факултет“ на СУ, можете да видите тук.
 


Още от
Спонсорирано съдържание